15 Kasım 2014 Cumartesi

TÜYAP Kitap Fuarı 2014


Merhaba! Anladığınız üzere cuma günü kitap fuarına gittim :) Ve poşetleri doldurdum. Ben mi fuarı 
soydum fuar mı beni soydu anlamadım *_* Ama çok eğlendim ne kadar yorgunluktan ölsem de :D 



Öncelikle tüm yayınevleri çok tatlıydı. Hem bol bol ayraç verdiler hemde bol bol sohbet ettik hepsi çok şekerdi. Fiyatlar tahminimden uygundu bazı yayınevlerinde mükemmel indirimler vardı ama Pegasus yayınlarını yine boykot ettim. Hiç kitap almadım almak istediğim olmasına rağmen. Çünkü gerçekten indirimle varla yok arasındaydı. Ephesus yayınlarında da bazı kitaplarda çok güzel indirimler vardı ama diğer kitaplarda indirim neredeyse yoktu.




Dex yayınlarının yeni kitaplarında indirim çok azdı ama 4 ve 9 tl olan kitapları vardı. Ama ayraçları ön okumları çok tatlıydı. Dex fuara iyi hazırlanmış! Aspendos yayınlarının yeni kitapları 10 tl eski kitaplarında da 3 kitap 20 tl kampanyası vardı. Gerçekten satış elemanları da çok samimiydi. Yabancı yayınlarında indirim çok azdı.Ama kitap almasam da bana Tatlı Sır'ın ayraçlarından verdiler.Çok tatlılar ! Arkadya yayınlarında tüm kitaplar 10 tl üzerinden satılyordu. Parodi ve GO! kitap da aynı şekilde. Parodi yayınlarının satış elemanlarıyla sohbet ettik.Çok tatlılardı. Go kitap çok güzel ayraçlar ve afişler basmış eğer giderseniz ikişer ikişer alın kaçmaz!Tatlı Şeytan'ın çıkış tarihini sordum ve bu ay sonunda çıkacak dediler.Gerçekten yayınevinin hızını ve kalitesini takdir ettim. Pena yayınlarında çoğu kitap 15 tl ve çantaları çok şekerdi. Nemesis yayınlarında çoğu kitap 10 tl'den satılıyordu.


Doğan kitap da bazı serilerde 10 tl indirimi vardı. Mesela Crossfire serisi çok almak istedim ama annem yanımda olduğu için alamadım -_-  Epsilon yayınlarında bazı kitaplarda 3 kitap 12 tl kampanyası vardı ama pek benlik kitaplar değildi o yüzden almadım. Bir de herkes okusun diye kampanyası vardı bazı tarihi aşk romanları 9.90 tl olarak satılıyordu.Fantastik okumayı özlediğim için onlardan da almadım. Epsilon yayınlarının diğer kitaplarında indirim yok denecek kadar azdı. Martı yayınları bence fuarın göz bebeğiydi. Tüm kitaplar 10 tl ve çok kaliteli kitaplar vardı. Bende duramadım 5 kitap filan aldım Martı yayınlarından. Artemis yayınlarını tam anlamıyla talan ettim. 7 kitap aldım. Fiyatları tahminimden daha uygundu ciltli kitaplar hariç fiyatlar 15 ve 12 tl arasındaydı. Bende duramadım okuduğum serilerin devam kitaplarını aldım.Bir de Fanboy'un Günlüğü blogundan Alican için Kan ve Yıldız Işığı Günleri kitabını aldım. Malum blogumu neredeyse o yaptı. Hakketti yani. 
Fuar güzeldi güzel olmasında da insan 25 kitap alınca taşıması çok zor oluyor.Resmen kol kası yaptığımı hissettim. Birde üst geçitte ayağım takıldı merdivenlerden düştüm. Annem beni saçımdan yakaladı..15-20 kişi aynı anda tuttu beni ve ben poşetlerimi bırakmadım.Üstüm başım çamur oldu öyle gezdim.Kitap sevgisi böyle bir şey! Ve de aldığım kitaplar !



Vlog da burada siz aldığınız kitapları kitaplar hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın! Hepinizi bol bol öpüyorum :* Hoşçakalın!









5 yorum:

  1. Harika kitaplar almışsın canım :) Aldığın birçok kitap alacaklar listemde. Özellikle Duman ve Kemiğin Kızı'nın devam kitabını çok merak ediyorum. Çok güzeller... Hepsini keyifle oku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Ben o kitabı Alican için aldım ama bende Duman ve Kemiğin Kızı'nı almayı düşünüyorum. Gerçi para kalmadı ama :D

      Sil
    2. Aldığın kitaplardan yola çıkarak Duman ve Kemiğin Kızı'nı da seveceğini düşünüyorum :)

      Sil
  2. paylaşmayın şöyle şeyleer. canım yanıyor gidemiyorum diye :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bende fuarın eksi yünlerinden bahsedeyim :)) Mesela çok kalabalıktı her yerde çocuklar filan...Ah birde o kitapları taşımak yok mu :D

      Sil